Tjänster

Dags för djuprengöring av luftvärmepumpen!

Vi rekommenderar en grundlig rengöring av luftvärmepumpen minst 1 gång på 2-3 år för att den ska fungera optimalt. Hur ofta beror t.ex. på om du har husdjur eller barn i lekåldern. I kommersiella utrymmen med många besökare rekommenderar vi djuprengöring oftare.

I tjänsten ingår desinfektion av kondensorn samt granskning av skenor och utomhusenhet. Obs! Vi rengör luftvärmepumpar av alla märken och modeller.

Den bästa tiden att göra en grundlig genomgång är nu på våren, innan det är dags att börja använda kylningsfunktionen. Kontakta oss redan idag!

Pris 149 €

Vill du minska din energiförbrukning?

Ta kontakt så kommer vi på besök och hjälper dig att hitta just den rätta lösningen för ditt behov. Sedan slår vi fast ett installationsdatum och så har du pumpen på plats.

Installationen ingår i priset

Vår prissättning är enkel och konkurrenskraftig! Alla priser inkluderar installation och vi debiterar endast kilometerersättning för resorna.

7 års garanti

Wilfa är den enda tillverkaren på marknaden med 7 års garanti.

Betala i rater med Wilfa-finansiering

Du har även möjlighet att betala i rater med Wilfa-finansiering. Finansieringen beviljas av OP Pohjola. (Ansökan på finska).

Ta kontakt » +358 40 834 8504

Wilfa finansiering

Betala i rater med Wilfa finansiering

Wilfa luftvärmepumpar

Luftvärmepump

Har du funderat på att skaffa en luftvärmepump? Bra tänkt! Våra moderna luftvärmepumpar kan göra en betydlig inbesparing på din elräkning och är samtidigt ett klokt, ekologiskt val för att värma upp eller kyla ner ditt hem, kontor, garage, din lägenhet eller sommarstuga.

Fläkt

Har du en vedeldad spis där hemma? En luftvärmepump är det perfekta komplementet för att sprida värmen vidare i huset, Wilfas luftvärmepumpar har en kraftig fläkt och därmed kan du maximera nyttan och effektiviteten.

Uppvärmning

Behaglig och energisnål värme. Wilfas luftvärmepumpar värmer utrymme som utrymme effektivt och sparsamt. Våra produkter lämpar sig även för utrymmen där du vill hålla en lägre värme, termostaten går att ställa till allt från +8 grader ända upp till +30. Därför är Wilfas luftvärmepumpar det perfekta valet, även t.ex. för ditt garage.

Kylning

En varm sommar är Wilfa luftvärmepumpen räddaren i nöden. Är kylning dyrt? Den frågan får vi ofta höra. Svaret är nej, då du använder kylningsfunktionen på rätt sätt. Av oss får du anvisningar samt goda råd hur du effektivast kan använda kylningsfunktionen på din Wilfa luftvärmepump. Det som många inte vet är att kylningsfunktionen faktiskt förbrukar mindre energi än uppvärmning.