Palvelut

Nyt on hyvä aika ilmalämpöpumpun syväpuhdistukselle!

Suosittelemme ilmalämpöpumpun perusteellista puhdistusta vähintään kerran 2-3 vuodessa sen optimaalisen toiminnan varmistamiseksi. Kuinka usein riippuu esimerkiksi siitä, onko sinulla lemmikkejä tai pieniä lapsia. Kaupallisissa tiloissa, joissa on paljon kävijöitä, suosittelemme syväpuhdistusta useammin.

Palveluumme sisältyy kondensaattorin desinfiointi sekä kiskojen ja ulkoyksikön tarkastus. Huom! Puhdistamme ilmalämpöpumppujen kaikki merkit ja mallit.

Paras aika syväpuhdistukselle on nyt keväällä, ennen kuin on aika aloittaa jäähdytystoimintojen käyttö. Ota yhteyttä jo tänään!

Hinta 149 €

7 vuoden takuu

Wilfa on markkinoiden ainoa valmistaja 7 vuoden takuulla.

Hinnat asennettuna

Hinnoittelumme on yksinkertainen ja kilpailukykyinen – kaikki hinnat sisältävät asennuksen sekä sähkötyöt.  Veloitamme ainoastaan matkoista kilometrikorvausta.

Haluatko vähentää energiankulutustasi?

Ota yhteyttä, niin tulemme tutustumiskäynnille. Yhdessä valitsemme parhaan vaihtoehdon juuri sinulle. Lyödään asennuspäivä lukkoon ja sen jälkeen laite on paikoillaan. Tällä hetkellä meillä on sekä vapaita asennusaikoja että laitteita varastossa. Odotamme vain tilaustasi!

Maksa erissä Wilfa-rahoituksella!

Voit myös maksaa erissä Wilfa-rahoituksella (myöntäjä OP). Hae juuri sinulle sopiva summa haluamallasi kuukausierällä.

Ota yhteyttä » +358 40 834 8504

Wilfa rahoitus

Maksa erissä Wilfa-rahoituksella

Wilfan ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu

Oletko harkinnut ilmalämpöpumpun hankkimista? Hyvin harkitut, modernit ilmalämpöpumppumme voivat säästää merkittävästi sähkölaskussasi ja ovat myös viisas, ekologinen valinta omakotitalon, toimiston, autotallin, asunnon ja kesämökin lämmitykseen tai jäähdytykseen.

Tuuletin

Onko sinulla kotona puuhella? Ilmalämpöpumppu on täydellinen lisä lämmön levittämiseen talossa, Wilfan ilmalämpöpumpuissa on tehokas puhallin ja näin voit maksimoida hyödyn ja tehokkuuden.

Lämmitys

Mukava ja energiatehokas lämpö. Wilfan ilmalämpöpumput lämmittävät jokaisen tilan tehokkaasti ja säästeliäästi. Tuotteemme sopivat myös tiloihin, joissa halutaan pitää matalampi lämpötila. Termostaattia voidaan säätää mihin tahansa +8 astetta alkaen jopa +30 asteeseen asti. Siksi Wilfan ilmalämpöpumput ovat täydellinen valinta esim. myös autotalliisi.

Jäähdytys

Kuumana kesänä Wilfa ilmalämpöpumppu on pelastaja. Onko jäähdytys kallista? Kuulemme tämän kysymyksen usein. Vastaus on ei, kun käytät jäähdytystoimintoa oikein. Meiltä saat ohjeita ja hyviä neuvoja Wilfa-ilmalämpöpumpun jäähdytystoiminnon tehokkaaseen käyttöön. Monet eivät tiedä, että jäähdytystoiminto kuluttaa itse asiassa vähemmän energiaa kuin lämmitys.