Mister Flinck

Laadukkaiden Wilfa ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus – markkinoiden ainoa valmistaja 7 vuoden takuulla.

Laadukkaiden Wilfa ilmalämpöpumppujen myynti ja asennus

Energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset Wilfa ilmalämpöpumput käytetään omakotitalon, asunnon, toimiston, autotallin ja kesämökin ym. lämmitykseen ja jäähdytykseen. Nico Flinck on sertifioitu asentaja ja kylmäalan kolmannen polven yrittäjä, joten meillä olet turvallisissa käsissä. Palvelemme Raaseporissa ja lähiseudulla.

7 vuoden takuu

Wilfa on markkinoiden ainoa valmistaja 7 vuoden takuulla.

Hinnat asennettuna

Hinnoittelumme on yksinkertainen ja kilpailukykyinen – kaikki hinnat sisältävän asennuksen.  Veloitamme ainoastaan matkoista kilometrikorvausta.

Haluatko vähentää energiankulutustasi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun. Tulemme paikan päälle tutustumaan ja yhdessä valitsemme parhaan vaihtoehdon juuri sinulle. Lyödään samalla asennuspäivän lukkoon ja sen jälkeen laite on paikoillaan. Tällä hetkellä meillä on sekä vapaita asennusaikoja että laitteita varastossa. Odotamme vain tilaustasi!

Maksa erissä Wilfa-rahoituksella!

Voit myös maksaa erissä Wilfa-rahoituksella (myöntäjä OP). Hae juuri sinulle sopiva summa haluamallasi kuukausierällä.

Ota yhteyttä » +358 40 834 8504

Wilfa rahoitus

Maksa erissä Wilfa-rahoituksella

Wilfan ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu

Oletko harkinnut ilmalämpöpumpun hankkimista? Hyvin harkitut, modernit ilmalämpöpumppumme voivat säästää merkittävästi sähkölaskussasi ja ovat myös viisas, ekologinen valinta omakotitalon, toimiston, autotallin, asunnon ja kesämökin lämmitykseen tai jäähdytykseen.

Tuuletin

Onko sinulla kotona puuhella? Ilmalämpöpumppu on täydellinen lisä lämmön levittämiseen talossa, Wilfan ilmalämpöpumpuissa on tehokas puhallin ja näin voit maksimoida hyödyn ja tehokkuuden.

Lämmitys

Mukava ja energiatehokas lämpö. Wilfan ilmalämpöpumput lämmittävät jokaisen tilan tehokkaasti ja säästeliäästi. Tuotteemme sopivat myös tiloihin, joissa halutaan pitää matalampi lämpötila. Termostaattia voidaan säätää mihin tahansa +8 astetta alkaen jopa +30 asteeseen asti. Siksi Wilfan ilmalämpöpumput ovat täydellinen valinta esim. myös autotalliisi.

Jäähdytys

Kuumana kesänä Wilfa ilmalämpöpumppu on pelastaja. Onko jäähdytys kallista? Kuulemme tämän kysymyksen usein. Vastaus on ei, kun käytät jäähdytystoimintoa oikein. Meiltä saat ohjeita ja hyviä neuvoja Wilfa-ilmalämpöpumpun jäähdytystoiminnon tehokkaaseen käyttöön. Monet eivät tiedä, että jäähdytystoiminto kuluttaa itse asiassa vähemmän energiaa kuin lämmitys.